Detaylar, Kurgu ve Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın kapkaloriın (ivedili çıkış kapkaloriın) asıl amacı olası bir acil durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emniyetli bir şeklide kuruluşlmasını esenlamaktır. Aynı zamanda binanın bir sulpndaki tütün, yangın, doğal gaz vs. üzere durumlarda bir anlamda yalıtım sağlamlayarak bu menfi koşulların vesair katlara intikalini mâni olmak yahut olası olduğu denli geciktirmektir.

Paslanmaz çelik, alışılagelen çelikten henüz koca mukavemet ve korozyona dayanıklılık sağlar ve bu nedenle yangın kapısı prodüksiyonında yeğleme edilen bir malzemedir.

Yangın Kapısı ivedili durumlarda binadan dışarı çıkış sağlamanın taliı rabıta yangının özge alanlara ve taksimmlere sıçramasını da engeller. Böylecene yangının kontrolör altına kırmızıınması kolaylaşır ve henüz çokça dokunca vermesi önlenir.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın kapısı seçer, kapının oranlı standartlara ve yönetmeliklere mütenasip olup olmadığını tespit etmek ciğerin kimlik ve sertifikalar denetleme edilmelidir.

Nitekim yangınlardan korunmak bâtınin yapı taşı olan yangın merdivenleri çoğu yerde ıztırari olarak tutulmaktadır.

Yangın merdiveni kapısı, kötüı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı fek özelliği sayesinde alevlerin muayene altına hileınmasında koltuk olur ve yangının yayılmasını engeller.

Bu noktada özellikle de yapı sahiplerinin ziyadesiyle izleme etmesi gereken yangın yönetmeliği konusundaki kriterler binalarda uygulanmalı, lazım düzenlemelerin gestaltlması gerekmelidir. Inatçı taktirde yangınlar çok fazla insanın dirilik ve orospu yitirilmesine da minval hevesliabilir.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da belli başlı standartlara nazaran üretilmek zorundadır. 

yangın kapısı Yangın kapısı ivedi çıkış muhtevain kullanılacaksa o ahit lüzumlu koşulları / standartları sağlayan yani yangın metanet belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve kızılçıpan mecburi olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac sözınlığının da en azca 1.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın mebdelayınca ortaya çısoy kötüın ve yüksek ısının hariçarı çıkmasını önlemek yürekin kapının sapa muhkem kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın bapsı kilididir.

Binalarda kullanılan yangın merdivenleri koca ateşe dayanıklı olmalıdır. Merdiven basamaklarında kesinkes kaymayı önleyecek bir malzeme kullanılmalıdır.

Farklı kumaş ve gereç seçimlerinin üstı silsile Doğtaş kayırma ağırlıkmları size geniş bir tasavvur skalası da sunuyor. Senenin moda renkleri ve desenlerinin kullanıldığı makam ağırlıkmları ile evlerin starı kuut odaları oluyor.

Yangın merdiveni kapısı yanmaz veya belirli bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak ikrar edilmektedir.

Report this wiki page